Inramari tablouri Iasi

A înrama  sau  nu un tablou ?

Înramarea este o artă în sine și alegerea cadrului potrivit poate îmbunătăți o piesă de artă, în timp ce cea greșită poate deveni o distragere a atenției. Pe lângă caracteristicile estetice ale unei rame, există mulți alți factori care trebuie luați în considerare atunci când alegeți cadrul potrivit, cum ar fi adaptarea pentru factorii de mediu care vă pot afecta opera de artă pe termen lung. În timp ce gustul personal și subiectivitatea joacă un rol în alegerile de încadrare pe care le faceți, iată câteva considerații de bază înainte de a începe!

Culoare, material și stil

Deoarece ramele astăzi sunt disponibile în mii de stiluri, alegerile sunt practic nesfârșite. Cu toate acestea, ar trebui să vă amintiți că opera de artă și cadrul acesteia sunt întotdeauna văzute împreună și, prin urmare, ar trebui să fie gratuite. Dacă este executat incorect, un cadru ar putea să depășească opera de artă din interior sau să nu-i ofere prezența pe care o merită pe bună dreptate.

Deși este important să alegeți un cadru mai puțin atrăgător decât opera dvs. de artă, ramele prea asemănătoare ca culoare cu lucrarea de artă sau la fel de ocupate în ceea ce privește decorarea ar trebui, de asemenea, evitate. Luați în considerare modul în care un cadru poate prezenta lucrarea cel mai eficient – de exemplu, dacă aveți o cantitate moderată de contrast cu un cadru întunecat pe un tablou deschis, adesea ajută la îmbunătățirea și la diferențarea lucrării dvs. de artă de orice altceva din cameră.

O parte din lucrarile realizate
« de 2 »